All for Joomla All for Webmasters

Контакт

Стапете во Контакт

Почитувани посетители, Ви благодариме што не посетивте.. За сите информации можете слободно да не контактирате на некој од нашите тел. броеви.

Посетете не

ул.16 Македонска Бригада бр. 18,
П. фах 15 Скопски саем,
1000 Скопје
, Македонија (Фабрика Железара)

Јавете се

тел.+ 389 2 20 444 02
фах.+ 389 2 31 227 64

Испратете порака

Испратете Порака

Доколку не сте во можност испратете порака и ние ке Ве контактираме веднаш штом го добиеме Вашиот е-маил.

Телефон:

TORAX ДОО Скопје :
тел.+ 389 2 20 444 02
фах.+ 389 2 31 227 64

Информации

FITRРазвој на паметен фотоволтаичен акумулациски модул (FV-PAM)

Адреса

ул.16 Македонска Бригада 18
П. фах 15 Скопски саем,
1000 Скопје
, Македонија (Фабрика Железара)

Каталог

katalog