All for Joomla All for Webmasters

 

Македонска Филхармонија – Скопје

Година на изведба: во тек

Изведени работи:

 • Стаклена челична фасада ЈАНСЕН
 • Надворешно облагање со композитен панел
 • Облгање со камен
 • filharmonija
 • filharmonija1
 • filharmonija2
 • filharmonija3
 • filharmonija4
 • filharmonija5
 • filharmonija6
 • filharmonija7

Телефон:

TORAX ДОО Скопје :
тел.+ 389 2 20 444 02
фах.+ 389 2 31 227 64

Информации

FITRРазвој на паметен фотоволтаичен акумулациски модул (FV-PAM)

Адреса

ул.16 Македонска Бригада 18
П. фах 15 Скопски саем,
1000 Скопје
, Македонија (Фабрика Железара)

Каталог

katalog